Την άποψη ότι η Μίλαν και η Γιουβέντους θα παλέψουν για το πρωτάθλημα στην Ιταλία μέχρι την τελευταία στιγμή εξέφρασε ο Μαρσέλο Λίπι, μιλώντας στον Τύπο της χώρας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά δύο βαθμών ανάμεσα στους «ροσονέρι» και τη «Γηραιά Κυρία», όμως ο 63χρονος προπονητής τόνισε ότι στις οχτώ εναπομείνασες αγωνιστικές τα πάντα είναι ανοιχτά.

«Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που δεν είχε τελειώσει πριν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά τώρα θα είναι ακόμη καλύτερο. Η Μίλαν και η Γιουβέντους χρειάζεται να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια τους μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού θα παλέψουν σώμα με σώμα για τον τίτλο», ανέφερε αρχικά ο πρώην τεχνικό της εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2006 και πρόσθεσε:

«Ο Κόντε κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να κοουτσάρει τη Γιουβέντους. Στο παρελθόν υπήρξε ο Τραπατόνι, μετά ο Λίπι και τώρα ελπίζουμε να ξεκινήσει η εποχή του Κόντε».

Καταλήγοντας, ο Λίπι μίλησε για το αποψινό παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Μίλαν στην προημιτελική φάση του Champions League: «Περιμένω ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και η Μίλαν θα χρειαστεί να έχει μεγάλη απόδοση κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

Πηγή: sport-fm.gr