Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν τον τρόπο με τον οποίον ο Μανόλο Χιμένεθ θα χειριζόταν την υπόθεση με τον Όγκνιεν Βράνιες, ειδικά με την ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας του για το παιχνίδι στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ομάδα. Τελικά, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά στους 19 παίκτες που θα πάρει μαζί τον Βόσνιο άσο, δείχνοντας και εκείνος ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Παράλληλα, τα όποια θέματα είχαν δημιουργηθεί στη γραμμή των στόπερ φαίνεται να λύθηκαν, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι προπονήθηκε κανονικά σήμερα, καθώς ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα. Αντίθετα εκτός έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα γύρισε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, αλλά λόγω του… Γολγοθά που ακολουθεί, ο Χιμένεθ δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, πιθανότατα για λόγους τακτικής.

Ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο είναι ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος και σήμερα ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Οι «19» του Χιμένει είναι οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Μασούντ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.