Το υπάρχον καθεστώς σχετικά με το θέμα της μετακίνησης οπαδών θα παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τους εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ατρόμητου, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου, της ΕΠΟ και της Super League.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, ο διευθύνοντας σύμβουλός της Λίγκας, Βασίλης Γκαγκάτσης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Αλέκος Χολέβας, καθώς και οι Μηνάς Λυσσάνδρου, διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης, Βασίλης Μπέτσης, πρόεδρος των Περιστεριωτών, ο ομόλογός του των Πειραιωτών, Γιάννης Μώραλης, οι αντιπρόεδροι Ευάγγελος Μπαταγιάννης και Μιχάλης Κουντούρης, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Θεσσαλονικέων, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Βασίλης Κωνσταντίνου, και ο διευθύνων σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης, καθώς και ο πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών, Χρήστος Δάρρας.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ουσιαστικά στο τραπέζι «έπεσαν» τρεις προτάσεις για τις μετακινήσεις των οπαδών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η πρώτη ήταν να παραμείνει το υφιστάμενο καθεστώς, η δεύτερη να απαγορευτούν πλήρως οι μετακινήσεις και η τρίτη να επιτραπούν έως το τέλος της χρονιάς, με τον κ. Βασιλειάδη να τονίζει ότι οι συνέπειες των μετακινήσεων θα βαραίνουν αποκλειστικά τις ομάδες.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ επισήμαναν ότι για την ισονομία του πρωταθλήματος και για να μην ανατραπούν οι ισορροπίες, το καλύτερο θα ήταν να παραμείνει το υφιστάμενο καθεστώς. Το σκεπτικό τους βασίστηκε ότι μέχρι στιγμής κάποιες ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς κόσμο στα εκτός έδρας παιχνίδια, επομένως έτσι θα έπρεπε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League.