Ως ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους τις υποτονικές εμφανίσεις, χαρακτήρισε ο Άλεξ Φέργκιουσον, την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην Μπιλμπάο, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League (8/3).

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» παραδέχτηκε πως οι εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν απογοητευτικές, ωστόσο πρόσθεσε πως τώρα πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο.

«Είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να ξυπνήσουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Κάποιες από τις Ευρωπαϊκές μας εμφανίσεις, αυτή τη σεζόν, ήταν απογοητευτικές. Αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε βελτίωση και αυτό πρέπει να κάνουμε. Όλοι χρειαζόμαστε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Δεν ξέρω αν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, λόγω των πολλών αλλαγών. Κάναμε λάθη στη φάση των ομίλων του Champions League, συνεπώς η ευθύνη είναι όλη δική μας», ήταν τα λόγια του Σκοτσέζου τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αυτή είναι η καλύτερη Μπιλμπάο των τελευταίων ετών. Είναι πολύ αποφασιστικοί και οργανωμένοι, με μεγάλη πίστη στις δυνάμεις τους».

Πηγή: sport-fm.gr