Μετά τον Τάκη Κανελλόπουλο και τον Πέτρο Παππά, οι οργανωμένοι της ORIGINAL έκαναν πράξη τη δέσμευση ότι επόμενος σταθμός της περιοδείας αφύπνισης θα είναι ο Πόλυς Χατζηιωάννου.

Περισσότεροι από 50, λοιπόν, διαδηλώνουν ειρηνικά κάτω από τα γραφεία του στα νότια προάστια.

Μετά τις απόλυτα ειρηνικές συγκεντρώσεις τους στα γραφεία των Παππά και Κανελλόπουλου, οι οργανωμένοι της ORIGINAL είχαν προαναγγείλει ότι σειρά θα πάρουν κι άλλο νυν και πρώην μέτοχοι. Αποχωρώντας, δε, την Τρίτη από το Μαρούσι -όπου και συναντήθηκαν με τον Παππά- είχαν προαναγγείλει ότι η επόμενη επίσκεψή τους θα είναι στον Πόλυ Χατζηιωάννου. Φρόντισαν, δε, να το επισημοποιήσουν από το βράδυ, όταν και -μέσω της ιστοσελίδας τους- έδωσαν ειρηνικό ραντεβού κάτω από τα γραφεία του (στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης).

Εκεί, λοιπόν, έχουν συγκεντρωθεί ήδη περισσότεροι από 50, ενώ έχουν κρεμαστεί και τα πανό που υπήρχαν και στις προηγούμενες επισκέψεις (και αναφέρουν «αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η γη», «το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας» και «τέρμα τα θα, βάλτε τώρα τα λεφτά»).

Η σημερινή συγκέντρωση, πάντως, θα έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα και δεν θα συνοδευτεί από συνάντηση με τον Χατζηιωάννου (όπως έγινε με τους Κανελλόπουλο και Παππά) αφού ο Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται στο εξωτερικό.

Παρόλα αυτά, οι οπαδοί επιμένουν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του και αυτό μετέφεραν και σε υπάλληλο της εταιρείας που κατέβηκε στον δρόμο να τους ενημερώσει για την απουσία του, τονίζοντας πως αν δεν μιλήσουν με τον Χατζηιωάννου (σε τηλεφωνικό αριθμό που έδωσαν) δεν πρόκειται να αποχωρήσουν.

Πηγή: sport-fm.gr