Σίγουρος για την θέση του στο EURO 2012 είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος την Πέμπτη παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου γκολ για την 22η αγωνιστική. Ο νεαρός φορ του Ατρόμητου σκόραρε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από μια πολύ ωραία συνεργασία με τον Φυτανίδη και τον Μήτρογλου. Την βράβευση έκανε ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Κώστας Μήτρογλου, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περιστερίου, δήλωσε τα εξής: «Αφιερώνω αυτό το γκολ στην ομάδα μου. Την κομπίνα αυτή την είχαμε δουλέψει πριν από τρεις μήνες στην προπόνηση κι εκείνη την στιγμή είδαμε ότι είναι η ευκαιρία να την υλοποιήσουμε. Το χάρηκα ιδιαίτερα γιατί δεν περίμενα ότι θα μας έβγαινε τόσο τέλεια».

Για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο τόνισε: «Πέρασα πολύ όμορφα έξι μήνες στη Νέα Σμύρνη και τους ευχαριστώ γι’ αυτό αλλά τώρα είμαι στον Ατρόμητο και με ενδιαφέρει η νίκη της ομάδας μου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε αυτά που μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Όσον αφορά την Εθνική ομάδα είπε: «Το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια ακόμη. Εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω καλά και να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στην Εθνική. Πιστεύω ότι θα είμαι στο Euro 2012».

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, είπε: «Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι για ένα τέτοιο όμορφο γκολ που πέτυχε ο Κώστας στα Γιάννενα πρέπει όλοι οι συντελεστές να έχουν ταλέντο και χάρισμα. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο Κώστας έχει το χάρισμα του σκόρερ κι επιπλέον ξέρει ότι ο Ατρόμητος είναι μια από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Σούπερ Λίγκα».

Και ο κ. Ανδρέας Παχατουρίδης συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι το σύνολο των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα χειροκρότησε από μέσα του αυτό το γκολ το οποίο για να πετύχει μια ομάδα χρειάζεται μαγκιά δεδομένου ότι τέτοιες κομπίνες σπάνια τις βλέπουμε στα γήπεδα. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος γι’ αυτό ότι φέτος θα συνοδεύσουμε τον Ατρόμητο στην Ευρώπη».

Πηγή: sport-fm.gr