Μετά από την χθεσινή αποχή, η οποία επιλέχθηκε ως τρόπος διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση που έχει έρθει η ΑΕΚ, οι παίκτες της Ένωσης επέστρεψαν στην δουλειά γιατί έχει και ματς την Κυριακή (26/2). Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου προετοιμάστηκαν ενόψει ΟΦΗ αλλά τα προβλήματα δεν είναι και λίγα!

Σε κλίμα έντονου προβληματισμού για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα ολοκληρώθηκε η προπόνηση. Σε αυτό ήρθαν να προστεθούν τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Κώστας Μανωλάς δεν προπονήθηκε καθώς είναι άρρωστος ενώ δικαιολογημένα απόντες ήταν και οι Χοσέ Κάρλος (έχει φύγει για την χώρα του αφού έχει εξασφαλίσει άδεια) και Έλφαρ Χέλγκασον (διεθνής).

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο και στον αριστερό δικέφαλο αντίστοιχα και δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα.

Τα καλά νέα για τον Κωστένογλου ήρθαν από τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Γιάννη Κοντοέ. Επίσης, ο Ανέστης Αργυρίου ξεκίνησε φυσιοθεραπεία έτσι ώστε να ξεπεράσει την οσφυαλγία από την οποία ταλαιπωρείται.

Τέλος, η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση της Ένωσης είναι για το πρωί της Παρασκευής, στις 11:00.

Πηγή: sport-fm.gr