Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προειδοποιεί: η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που οι «πράσινοι» σάρωσαν στην Ιταλία με 78-57 στις 19 Ιανουαρίου. Μπορεί να έφυγε ο Ντρου Νίκολας, αλλά η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έχει ενισχυθεί με δύο σημαντικούς παίκτες.

«Οι αντίπαλοι έχουν δύο νέους παίκτες σε σχέση με το πρώτο ματς, τον Χέρστον και τον Μπρέμερ. Ο πρώτος επιστρέφει από τραυματισμό και είναι πολύ σημαντικός για το παιχνίδι της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Ο άλλος είναι ο Μπρέμερ, ένας περιφερειακός παίκτης που έχει την ποιότητα να κάνει πολλά στην επίθεση. Με τους δύο αυτούς παίκτες παίζουν καλύτερα και αυτό είναι προφανές», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός, που θα έχει στη διάθεσή του τους Μάικ Μπατίστ και Στίβεν Σμιθ που αποθεραπεύτηκαν.

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσαμε στο ιταλικό πρωτάθλημα, το Final 8 και την Ευρωλίγκα. Περιμένουμε σίγουρα ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό στο Μιλάνο. Σε κάθε περίπτωση, παίζουμε στην έδρα μας και καταλαβαίνουμε πως χρειαζόμαστε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας», πρόσθεσε ο «Ζοτς».

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Μάριτς συμφώνησε με τον προπονητή του. «Σχεδόν πάντα είναι δυσκολότερο να αντιμετωπίζεις μία ομάδα στον δεύτερο γύρο. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πλέον καλύτερα και το δεύτερο ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο. Θα πρέπει να παίξουμε προσεκτικά, να αντιμετωπίσουμε τους δημιουργούς τους και να έχουμε κατά νου πως πρόκειται για μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με εκείνη που αντιμετωπίσαμε στην Ιταλία, από τη στιγμή που επέστρεψε ο Χέρστον και αποκτήθηκε ο Μπρέμερ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προετοιμασμένοι και αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να φτάσουμε στο στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά», ανέφερε ο 27χρονος σέντερ.

Πηγή: sportfm.gr