Για ακόμη μια φορά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν κρύφτηκε, όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, οι αρχηγοί του «τριφυλλιού» ρώτησαν τον προπονητή τους για την άδεια των γιορτών, καθώς πολλοί από αυτούς θα πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει από τώρα να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», οι παίκτες φέρεται να ρώτησαν τον Εβρίτη τεχνικό: «Κόουτς, επειδή τα παιδιά θέλουν αν βγάλουν τα εισιτήρια, για τις γιορτές, πότε θα πάρουμε άδεια;». Με εκείνον να απαντάει με την εξής αφοπλιστικό τρόπο: «Δεν με ενδιαφέρουν οι διακοπές και το ίδιο πρέπει να γίνεται και με εσάς. Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, πώς θα είμαστε σε έναν μήνα και εσείς μου λέτε να σας πω πότε θα πάρετε άδεια; Δεν βλέπετε τι γίνεται; Παίξτε τα ματς, κάντε τα πάντα για να κερδίσουμε και θα δούμε μετά τι θα γίνει».

Όπως ήταν φυσικό, οι ποδοσφαιριστές προβληματίστηκαν από την απάντηση Ουζουνίδη, ο οποίος λίγο αργότερα φέρεται να είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Γιατί να κανονίσετε να πάτε στο εξωτερικό; Μια χαρά είναι οι γιορτές και στην Αθήνα…»