Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Φρεντερίκ Νιμανί από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» ενδέχεται να κάνουν άλλη μία κίνηση πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν τις περιπτώσεις του Σέρχιο Λεάλ και του Ελ Χατζί Ντιουφ, όμως θεωρείται απίθανο να προχωρήσουν.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Φρεντερίκ Νιμανί στον ΠΑΟΚ από τη Μονακό. Ο Γάλλος επιθετικός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι, ενώ θα υπάρχει οψιόν αγοράς. Οι Θεσσαλονικείς θα βάλουν συμβόλαιο με μικρές πάγιες αποδοχές στον 23χρονου παίκτη και θα υπάρχουν αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων (συμμετοχών και άλλα).

Την ίδια ώρα, επέστρεψε στο προσκήνιο η υπόθεση του Σέρχιο Λεάλ. Από ό,τι έγινε γνωστό υπήρξαν κάποιες συζητήσεις την «ασπρόμαυρης» διοίκησης με τον Εργοτέλη, ο οποίος θεωρείται ότι αξιώνει μεγάλο ποσό για την παραχώρηση του Ουρουγουανού φορ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Το συμβόλαιο του Λεάλ Λήγει το καλοκαίρι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρούνται πολλά τα χρήματα που ζητούν οι Κρητικοί. Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, φημολογείται ότι θα πάρει 280.000 ευρώ για 1,5 χρόνο.

Όσον αφορά το θέμα Ελ Χατζί Ντιουφ, στον ΠΑΟΚ συζήτησαν τη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν προχώρησε περισσότερο. Οι απαιτήσεις του 31χρονο παίκτη κρίθηκαν αρκετά υψηλές (150 χιλιάδες το εξάμηνο) και οι Θεσσαλονικείς έμαθαν ότι τις τελευταίες χρονιές τόσο καλά στα άκρα, αλλά αγωνίζεται κυρίως ως φορ.

* Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκειά του η διοίκηση της ΠΑΕ θα συζητήσει λεπτομερώς τα πρώτα θέματα που προκύπτουν και πρέπει να ξεπεραστούν.

Πηγή: sportfm.gr