Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον ΠΑΟΚ, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος… άναψε το «πράσινο φως» για την ανακατασκευή της Τούμπας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, εκμεταλλευόμενος τη σύντομη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Όπως προκύπτει, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, αλλά  και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, όπου συζητήθηκε το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας, με όλες τις πλευρές να καταθέτουν στο τραπέζι την ενωτική διάθεση και την πεποίθηση ότι το θέμα του νέου γηπέδου θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα.

Τη Δευτέρα (09/10) θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο να τελειώσουν το συντομότερο δυνατόν οι άδειες και υπόλοιπές γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες και παράλληλα να μετακομίσει η ομάδα από τη νέα χρονιά στο Καυταντζόγλειο.

Εκτίμηση, σε ό,τι αφορά το πέρας των γραφειοκρατικών διαδικασιών, δεν μπορεί να υπάρξει, αλλά στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι με την έναρξη της νέας σεζόν η ομάδα θα αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο και θα ξεκινήσουν τα έργα στην Τούμπα.

Μάλιστα, για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε 100% σύμφωνος να γίνει το νέο γήπεδο στην Τούμπα και όπως τόνισε δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει άλλο η διαδικασία και η έναρξη των εργασιών ανακατασκευής.

Συζητήθηκαν και θέματα της ομάδας

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημερώθηκε κυρίως για όλα τα θέματα, διοικητικά και αγωνιστικά σε μια γενική ατζέντα και συζήτηση. Έδειχνε να είναι ήρεμος, άσκησε κριτική εκεί που έπρεπε, αλλά όπως λένε οι συνεργάτες του ήταν «για άλλη μια φορά ήταν ενωτικός».

Ζήτησε και έδειξε ενδιαφέρον, προκειμένου να λυθούν το συντομότερο δυνατόν ζητήματα, που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας έτσι, ώστε να μπορέσει απερίσπαστη «να διεκδικήσει και να κατακτήσει αυτά που αξίζει».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Λούμπος Μίχελ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και οι Κώστας Φωτιάδης και Κυριάκος Κυριάκος.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.