Όλα δείχνουν ότι ο Μίκαελ Σκίμπε έχει καταλήξει στα τελικά του πλάνα για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα (21:45) με την Κύπρο, στον οποίο η εθνική Ελλάδας, θα ψάξει τη νίκη, η οποία θα την οδηγήσει στη δεύτερη θέση του 8ου προκριματικού ευρωπαϊκού ομίλου για το Μουντιάλ 2018. Την ίδια ώρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα περιμένει ένα «δώρο» από το Βέλγιο κόντρα στη Βοσνία…

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα της βασικής ενδεκάδας, με το μόνο του δίλημμα να είναι μια θέση στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Εκεί φαβορί φαίνεται ότι είναι ο Λάζαρος Χιρστοδουλόπουλος, αλλά «παίζει» δυνατά και ο Κώστας Σταφυλίδης.

Κατά τ’ άλλα, ο Καρνέζης θα είναι ο τερματοφύλακας της «γαλανόλευκης», με την αμυντική τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Μανιάτη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα (από δεξιά προς τ’ αριστερά). Το δίδυμο της μεσαίας γραμμής θα συνθέσουν οι Ζέκα και Τζιόλης. Οι δύο από τους τρεις μπροστά του είναι στάνταρ, οι Μάνταλος και Φορτούνης, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Μήτρογλου.

Υπάρχει και η περίπτωση ο Μανιάτης να μετακινηθεί στα χαφ και τη θέση στα δεξιά της άμυνας να πάρει ο Τοροσίδης, ενώ πλέον στη διάθεση του Σκίμπε είναι και ο Σάμαρης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χθες, αλλά δύσκολα θα είναι στο 100% για να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.