Νεκρός από καρδιακή προσβολή βρέθηκε ο Τσανγκάι Μασαμάσο, αμυντικός της εθνικής ομάδας του Τόγκο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής απεβίωσε σε ηλικία μόλις 32 ετών, στην πρωτεύουσα Λόμε. Εκεί βρισκόταν εδώ και μία εβδομάδα επειδή ήθελε να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον ορισμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης, που ενέπλεξαν το όνομά του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ο εκλιπών ήταν μέλος της εθνικής ομάδας του Τόγκο που συμμετείχε για πρώτη φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2006 στη Γερμανία.

Το τραγικό στην ιστορία είναι ότι ο διεθνής δεξιός μπακ άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των 32ων γενεθλίων του μπροστά σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του γεγονότος. Την ώρα της γιορτής υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ οι δικοί του άνθρωποι δεν πρόλαβαν καν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Τσανγκάι, ήταν βασικός δεξιός μπακ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας το 2006 στα τρία παιχνίδια του ομίλου και μάλιστα ήταν αρχηγός στο ματς με την Ελβετία. Φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος από το 1996 έως το 2008 και στην καριέρα του αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του εξωτερικού με σημαντικότερες τις Ουντινέζε (Ιταλία), Γκόριτσα (Σλοβενία) και Ντε Γκράαφτσαπ (Ολλανδία).

Πηγή: gazzetta.gr