Καμία βάση δεν είχαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νεϊμάρ να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σάντος, ο οποίος αναφέρθηκε με ειρωνική και καλλιτεχνική διάθεση στο θέμα.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία ήθελαν τον Νεϊμάρ να έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του που θα είχε ισχύ από το καλοκαίρι και αναγράφονταν μάλιστα στοιχεία για τη διάρκεια και τα οικονομικά.

«Ναι η συμφωνία είναι τόσο μυστική που ούτε εγώ δεν την ξέρω. Μία τέτοια συμφωνία έχει γίνει μόνο αν πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου. Δεν βγάζει νόημα η φημολογία. Είναι εφευρετικοί οι Καταλανοί. Από εκεί ήταν μεγάλοι καλλιτέχνες όπως οι Γκαουντί και Σαλβαντόρ Νταλί. Απλά το θέμα είναι πως μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας μεσολαβεί ένας ολόκληρος ωκεανός», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Αυτό δίνει νέες ελπίδες στις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μαν.Σίτι που περιμένουν στη γωνία για τις εξελίξεις με το μεγαλύτερο εμπόδιο πάντως να είναι η τιμή του Βραζιλιάνου φορ που ανέρχεται στις 45 εκ λίρες.

Πηγή: Sport-fm.gr