Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ στα πλέι οφ του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν πως πρόκειται για μια δύσκολη κλήρωση και χαρακτηρίζουν ομάδα Champions League τον τουρκικό σύλλογο. Ωστόσο, όπως κάθε αντίπαλος, έχει και αυτή τα δυνατά και αδύνατα σημεία της.

Εκείνο που πρέπει να κάνουν οι «ασπρόμαυροι» είναι να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα συγκεκριμένα ματς και να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους της διοργάνωσης, κάτι που βοηθήσει αισθητά αγωνιστικά και – κυρίως – οικονομικά τα ταμεία της ΠΑΕ.

Μάλιστα, το μήνυμα στον ΠΑΟΚ είναι: «Κοιτάμε μπροστά, πάμε για την πρόκριση».
Οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν στους αγώνες με τον Άγιαξ και αφορούν σε μεγάλο βαθμό την αμυντική τους λειτουργία. Όπως συνηθίζεται, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παρακολουθήσει τη Φενέρ, η οποία το άλλο Σαββατοκύριακο υποδέχεται την Ανταλιασπόρ για την πρώτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το τελευταίο παράπτωμα του Βιτόλο (αντικαταστάθηκε και πήγε μόνος του στα αποδυτήρια), ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε στη χθεσινή προπόνηση: «Αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορεί να συνεχιστούν. Αν κάποιος αντιδράσει στο μέλλον έτσι, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός, θα έχει πρόβλημα με την καριέρα του στην ομάδα…». Απευθυνόμενος στον Βιτόλο τόνισε ότι για το δικό του θέμα από εδώ και πέρα θα ασχοληθεί η διοίκηση, η οποία προφανώς θα επιβάλει το ανάλογο πρόστιμο.

Πηγή: sport-fm