Στις ευκαιρίες που δίνει ο Ατρόμητος στα νέα παιδιά αλλά και στην σπουδαιότητα της νίκης επί της ΑΕΚ στάθηκε ο Παναγιώτης Μπάλλας, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders». Ο νεαρός άσος τόνισε πως μόνο κέρδος μπορεί να προκύψει από τις επιλογές των προπονητών, τόσο για τις ομάδες τους, όσο και για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μπάλλα, στον Βασίλη Σαμπράκο:

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δουλέψαμε για να διεκδικήσουμε κάτι καλό και αυτό είναι το κέρδος. Είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τη νίκη και τίποτα άλλο», τόνισε αρχικά.

Αναφερόμενος στην εικόνα του Ατρόμητου στον πρώτο γύρο και τους στόχους που έχει, τόνισε: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε θέσει στόχους από την αρχή της σεζόν και αν αλλάξει κάτι θα το κοιτάξουμε που θα πάμε. Προσπαθούμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και θέλουμε να κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας. Είναι τυχαίο πως κερδίζουμε με 1-0 και κοιτάμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο».

Ερωτηθείς για την κούρσα του πρωταθλήματος, τόνισε: «Πιστεύω πως οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι μπροστά από τις άλλες ομάδες. Μέχρι τέλος θα είναι ένα ντέρμπι και ας το πάρει ο καλύτερος».

Για το ποια ομάδα τον απογοήτευσε, μέχρι τώρα, είπε: «Πιστεύω πως ο Άρης θα μπορούσε να πάει καλύτερα, έχει τον κόσμο δίπλα της και δεν περίμενα να κάνει κάτι καλύτερο».

Παράλληλα αποκάλυψε ποιον παίκτη θαυμάζει από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το εξωτερικό: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Πάμπλο Γκαρσία και από το εξωτερικό ο Τσάβι. Η ηρεμία που έχει στο παιχνίδι του σπανίζει, είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, είναι ένα κίνητρο για μένα να αγωνίζομαι δίπλα σε αυτούς και κερδίζω σε εμπειρία».

Τέλος μίλησε και για την επιλογή του να αφήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα και να έρθει στον Ατρόμητο: «Ήξερα πως γινόταν η δουλειά στον Ατρόμητο, συζητήσαμε ήξερα πως γίνεται καλή δουλειά, δίνει ευκαιρίες και πήρα και εγώ. Πιστεύω πως τους δικαιώνω. Μακάρι να μην τελειώσει ποτέ αυτό γιατί είναι σημαντικό για τους νεαρούς γιατί θα στελεχώσουν και τις Εθνικές αργότερα».

Πηγή: Sport-fm.gr