Ο μόνιμος το τελευταίο διάστημα… εκτελεστής του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, μίλησε στη web-tv του επίσημου site της ΠΑΕ και οριοθέτησε τους στόχους των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού. «Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε και πάλι στη κορυφή και εκεί θέλουμε να μείνουμε» τόνισε ο Σέρβος επιθετικός, που κόντρα στους Βοιωτούς, σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», το σχόλιο του ενόψει του αγώνα της Κυριακής (18/12) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη».

Αναλυτικά, ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε στο επίσημο site του Ολυμπιακού και το Olympiakos wev-TV για:

-τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό και το γκολ που σημείωσε:

«Μεγάλη σημασία έχει ότι η ομάδα κέρδισε. Πήραμε τρεις βαθμούς. Η ομάδα είναι στην κορυφή. Οι άλλες ομάδες έχουν να παίξουν ένα με δύο παιχνίδια. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα είναι και πάλι στην κορυφή και θα προσπαθήσουμε από εκεί και πέρα να την κρατήσουμε αυτή την πρώτη θέση».

-την αυτοπεποίθηση που αποκτά από τα γκολ στα τελευταία ματς:

«Σίγουρα, λογικό είναι. Όταν παίζεις και παίζεις καλά και βάζεις και τα γκολ, αγωνίζεσαι καλά στον χώρο και δίνεις τις πάσες τότε είσαι ευχαριστημένος και η ψυχολογία ανεβαίνει».

-τη μεγάλη ευκαιρία που είχε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Λεβαδειακό:

«Ήθελα να κάνω κεφαλιά και τελευταία στιγμή είδα τον τερματοφύλακα πως απλώθηκε και αν έκανα κεφαλιά θα βρίσκαμε μεταξύ μας… Γι’ αυτό σταμάτησα, γύρισα λίγο και προσπάθησα με το πόδι, αλλά δεν τη βρήκα την μπάλα όπως ήθελα. Τι να κάνουμε…».

-το παιχνίδι με τον ΠΑΣ:

«Σίγουρα θα γίνει άλλο ένα παιχνίδι που εμείς χρειαζόμαστε τους τρείς βαθμούς. Σεβόμαστε τα Γιάννενα. Έχουμε παίξει ένα φιλικό παιχνίδι που δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Σίγουρα δεν θα έρθει εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά με τέτοια παιχνίδια κερδίζεις το πρωτάθλημα και πρέπει να τα κερδίζουμε οπωσδήποτε. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε προς το παρόν και την Κυριακή να είμαστε όπως πρέπει».

Πηγή: sportfm.gr