Όλα έδειχναν ότι ο Βλάνταν Ίβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Όμως, τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι θα γίνει μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, σε μια εντελώς αναπάντεχη εξέλιξη, εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του «δικεφάλου», ο Σέρβος τεχνικός είχε μια επαφή μέσω Skype με τον Ιβάν Σαββίδη, στην οποία ο ομογενής επιχειρηματίας φέρεται να δέχθηκε τις απαιτήσεις του ενόψει της νέας σεζόν. Ο 40χρονος προπονητής διαφωνούσε για κάποια ζητήματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αλλά αυτά φαίνεται ότι θα ξεπεραστούν.

Σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει αυτή η εξέλιξη έπαιξε ο Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής φέρεται να τόνισε στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, ότι βασική προϋπόθεση για να συνεχιστεί η δουλειά στο «ασπρόμαυρο» αγωνιστικό τμήμα, είναι η παραμονή του Ίβιτς. Και για τον λόγο αυτό έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του τις τελευταίες ημέρες για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Από τη Θεσσαλονίκη, το κλίμα που πηγάζει, είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, καθώς κάποιες λεπτομέρειες θα γείρουν… τη ζυγαριά προς τη μια (παραμονή) ή την άλλη πλευρά («διαζύγιο»). Ωστόσο, φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξει τελική εξέλιξη.

Ο 40χρονος τεχνικός βρίσκεται από χθες το βράδυ οικογενειακώς στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές. Από εκεί φαίνεται να ετοιμάζει τις εισηγήσεις του προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας.