Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Λίγες ώρες ξεκούραση προβλέπει το πρόγραμμα του Γουέιν Ρούνεϊ με τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελβετία κόντρα στη Βασιλεία. Έπειτα ακολουθεί ταξίδι στη Νιόν για απολογία! Ο Άγγλος επιθετικός θα εξηγήσει στην UEFA το λόγο που θα πρέπει να μειωθεί η ποινή των 3 αγωνιστικών που του έχει επιβληθεί.

Το καλό για το Ρούνεϊ είναι ότι ο αγώνα και η απολογία θα λάβουν χώρα στην ίδια… χώρα και οι αποστάσεις δεν θα είναι τεράστιες. Θα ταξιδέψει εκεί μαζί με τον Φάμπιο Καπέλο και έλη της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την εκδίκαση της υπόθεσης της Πέμπτη.

Η τιμωρία του Ρούνεϊ με τρεις αγωνιστικές (δηλαδή ολόκληρο των όμιλο του Euro) για την αποβολή του στον αγώνα με το Μαυροβούνιο κρίνεται αυστηρός από την FA, όμως οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για μείωση της ποινής κατά μόλις μία αγωνιστική, αν όχι καθόλου.

Πηγή: sportfm.gr