«Αύριο θα ξέρουμε τι θα γίνει, πως θα κλείσει θετικά το όλο θέμα. Αύριο θ’ ανακοινώσουμε το φινάλε της ιστορίας το πώς κλείνει θετικά για τον Παναθηναϊκό». Τα παραπάνω λόγια δεν είναι δικά μου ή δικά σας, αλλά του Βλάση Τσάκα. Ο συνεργάτης του Αλ Σαούντ, όπως υποστηρίζει, μας ανακοινώσει αύριο το τέλος αυτής της ιστορίας, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχει θετική κατάληξη. Αμήν!

Ο κόσμος, βέβαια, λέει, «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις», αλλά, με όσα ζούμε το τελευταίο δίμηνο, φαίνεται ότι ο Βλάσης κάνει και από τα δυο. Εχει πει πολλές «μεγάλες κουβέντες», μα επιτρέψτε μου: Η σημερινή είναι η μεγαλύτερη όλων. Ο Τσάκας προαναγγέλει μια κατάληξη, την οποία αναμένουμε εδώ και καιρό. Ας ελπίσουμε, αυτή τη φορά να τηρήσει τον λόγο του και να μη σέρνεται άλλο αυτό το θέμα, προκαλώντας τις αμφιβολίες αν όχι όλων, των περισσοτέρων.

Βλάση, όλοι περιμένουν από εσένα να τηρήσεις τη δέσμευσή σου την Πέμπτη. Τούτη τη φορά, κανένας δεν θα αντέξει άλλη μετάθεση ημερομηνιών, άλλα «θα», άλλες υποσχέσεις, άλλες… διαφορετικές εξηγήσεις. Τούτη τη φορά, δεν θα υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, τη στιγμή, μάλιστα, που η Arboris για τους Χ, Ψ λόγους αποχώρησε και «παίζεις μπάλα» μόνος σου. Τούτη τη φορά, κάνε πράξη αυτά που δήλωσες. Εσύ το είπες, άλλωστε. «Πάμε για φινάλε…».

Πηγή: sportfm.gr