Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται… ψίθυροι για το πρόσωπό του. Άλλωστε, αποτελεί έναν από τους παίκτες, που με τις πολύ καλές εμφανίσεις του, έχει τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα ομάδων του εξωτερικού. Ο λόγος για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, για τον οποίον από χθες υπάρχει έντονη φημολογία που τον συνδέει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από την Ένωση διαψεύδουν ότι για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή υπάρχει κάποια πρόταση από την πλευρά της κροάτικης ομάδας, παρά τα δημοσιεύματα από τη βαλκανική χώρα που λένε ότι έχουν μπει οι δύο σύλλογοι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Πάντως, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν ακόμη περισσότερα δημοσιεύματα για ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Γιόχανσον, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018 και η διαδικασία της ανανέωσής του δεν έχει προχωρήσει.

Οι «κιτρινόμαυροι» και ο Σουηδός έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας από πέρσι τέτοιον καιρό, αλλά το τυπικό σκέλος δεν έχει προχωρήσει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν -επικαλούμενοι και το περιβάλλον του παίκτη- ότι εκείνος έχει ξενερώσει και πως έχει ήδη κάνει τα σχέδιά του μακριά από την ΑΕΚ.

Όμως, τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο, μέχρι οι δύο πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το θέμα. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό πρόκειται να συμβεί το προσεχές διάστημα.