Ο άνθρωπος που «τρέχει» αυτήν τη στιγμή τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, ο Νίκος Καγιούλης, τόνισε ότι έχει καταθέσει προφορική και γραπτή πρόταση στον Σπύρο Παπαθανασάκη για να πάρει τις μετοχές του «γηραιού».

Μάλιστα, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι θα έχει ως «συμπαίκτες» του δύο επενδυτές, οι οποίοι θα είναι από Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έχει καταθέσει πρόταση για την ΠΑΕ, σημείωσε: «Ναι έχω καταθέσει πρόταση στον κ. Παπαθανασάκη και τον δικηγόρο του. Και προφορικά και γραπτά από χθες (10/05)».

Σχετικά με το τι περιλαμβάνει η πρότασή του, είπε: «Δε θα μπω σε οικονομικές λεπτομέρειες, αυτά αφορούν την ομάδα. Πιστεύω ότι είναι μια πρόταση στα επίπεδα της συνεργασίας που είχαμε με τον κ. Παπαθανασάκη αυτόν τον καιρό. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Αναφορικά με το τι θα γίνει με τα χρέη του Ηρακλή και αν βαρύνουν και τον κ. Παπαθανασάκη, υπογράμμισε: «Τα χρέη αναλαμβάνουν οι επενδυτές που αγοράζουν την ομάδα, τη στιγμή που θα πάρουν τις μετοχές. Έχω μαζί μου δυο άτομα που θα είναι οι κύριοι επενδυτές της ομάδας. Είναι και οι δυο Έλληνες. Όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες. Αν δεν είναι συνεπής ο κ. Παπαθανασάκης ή οι αγοραστές, βάσει μετοχολογίου, ασφαλώς και θα τον βαρύνουν μέχρι την πλήρη αποπληρωμή τους. Υπάρχουν δικλείδες για να διασφαλιστεί ο κ. Παπαθανασάκης, αλλά αυτά θα τα πουν οι νομικοί για το πώς μπορεί να εξασφαλιστεί σε αυτό το κομμάτι».

Τέλος, για το πότε περιμένει απάντηση από τον κ. Παπαναθασάκη, απάντησε: «Δεν έχουμε βάλει προθεσμία. Εμείς θέλουμε να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο γίνεται πιο γρήγορα, γιατί τα θέματα τρέχουν και πρέπει να γίνουν άμεσα πολλές κινήσεις».