Για προσπάθεια από κάποια «κέντρα εξουσίας που θέλουν να ρίξουν τον Ηρακλή» έκανε λόγο με δηλώσεις του ο Νίκος Καγιούλης.

Επίσης, ο άνθρωπος που «τρέχει» το τελευταίο διάστημα την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε με τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM και στο θέμα της αδειόδοτησης, για το οποίο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο «γηραιός» θα πάρει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, όμως όχι και αυτή για πραγματοποίηση μεταγραφών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καγιούλη:

Για το τι γίνεται με την υπόθεση του Πουρτουλίδη, τόνισε: «Κοιτάξτε, ο Ηρακλής πλέον έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε περιπέτειες. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα αν και ορισμένα κέντρα προσπαθούν να ρίξουν τον Ηρακλή παρόλο που έχει σωθεί βαθμολογικά και με την αξία του. Αυτοί προσπαθούν να βρουν τρόπους για να σώσουν τις ομάδες που θέλουν. Άλλωστε έχει γίνει και κατά το παρελθόν με θύμα τον Ηρακλή. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε νόμιμοι. Έχουμε πληρώσει τον ποδοσφαιριστή την καθορισμένη ημερομηνία και νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο παίκτης δημόσια πως έχει εξοφληθεί και με μετρητά και με συναλλαγματικές. Μάλιστα, σε περίπτωση δίκης θα έρθει κι ως μάρτυρας για να καταθέσει όπως και ο μάνατζέρ του. Όπως και να έχει όμως, εμείς δεν παύει να ανησυχούμε για όλα όσα γίνονται εις βάρος του Ηρακλή».

Για τη διοικητική αδυναμία του Ηρακλή, είπε: «Εντάξει, δεν είμαστε πανίσχυροι αλλά εμείς που είμαστε εκεί αυτή τη στιγμή κι όσοι αγαπά τον Ηρακλή δεν θα αφήσουμε τα κέντρα εξουσίας να ρίξουν την ομάδα σε άλλη κατηγορία. Μας είχαν ξεγραμμένους εξ αρχής και υπολόγιζαν χωρίς τον Ηρακλή που για ακόμη μία φορά απέδειξε πως δεν πεθαίνει. Αυτό δεν τους άρεσε και τώρα προσπαθούν να μας ρίξουν με άλλους τρόπους».

Για το επεισόδιο του Παπαθανασάκη με τον Κούγια στο χθεσινό Δ.Σ. της Λίγκας, τόνισε: «Εντάξει, σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ανάβουν λίγο τα αίματα. Νομίζω ότι παραφέρθηκε λίγο ο κ.Παπαθανασάκης πάνω στα νεύρα που είχε. Εγώ πάντως θεωρώ ότι ο Κούγιας μάλλον καλό ήθελε να κάνει στον Ηρακλή κι όχι κακό».

Για τον φάκελο που έχει κατατεθεί, σημείωσε: «Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα με την αδειοδότηση συμμετοχής, διότι δεν είναι μόνο ο δικός μας φάκελος πλημμελής. Εμείς προσπαθούμε με τις δυνατότητες που έχουμε να καλύψουμε τα κενά για να πάρουμε την άδεια. Πιστεύω ότι ο νόμος είναι υπέρ μας. Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι που είναι για να έχουμε τη δυνατότητα για μεταγραφών ξένων δεν ξέρω ακόμη να σας πω. Θα το δούμε στη πορεία».

Για τα οικονομικά δεδομένα του Ηρακλή, επισήμανε: «Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν λεφτά αλλά έχουν δρομολογηθεί ορισμένες εξελίξεις και περιμένουμε σύντομα τα αποτελέσματα γιατί ο χρόνος μας κυνηγάει και πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Ένα μέγεθος όπως ο Ηρακλής δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ανάλογα πλαίσιο και την νέα σεζόν».

Για το αν υπάρχει κίνδυνος να υποβιβαστεί ο Ηρακλής, απάντησε: «Ο κίνδυνος υπάρχει από την στιγμή που τα κέντρα επιθυμούν να ρίξουν τον Ηρακλή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν νομίζω τα συμφέροντα του Λεβαδειακού να «μην κυνηγήσουν» τον Ηρακλή».

Για τον Σάββα Παντελίδη, είπε: «Ο προπονητής έχει πολύ σημαντική συμβολή βέβαια στην σωτηρία της ομάδας μαζί με όλα τα παιδιά που έδωσαν το καλύτερο που είχαν για να επιτευχθεί ο στόχος. Μην ξεχνάμε όμως κι αυτούς που ήταν δίπλα τους στα γραφεία που έδωσαν επίσης τα πάντα για τον σύλλογο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.