Ένα σενάριο που δεν συνάντησε και πολλούς υποστηρικτές ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Ιταλία: η επιστροφή του Ρομπέρτο Μαντσίνι στο Μιλάνο. Όχι για λογαριασμό της Ίντερ, όπως θα μπορούσαν να υποθέσουν οι περισσότεροι, παρά του γεγονός ότι οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, αλλά για τη Μίλαν!

Αυτό αναφέρει το Calciomercato, όμως ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός to διέψευσε με δηλώσεις του. «Εγώ στη Μίλαν; Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση», δήλωσε ο Μαντσίνι στην Corriere dello Sport. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι κάτι υπάρχει… στα σκαριά για εκείνον. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι πάνω σε ένα… καράβι, αλλά το “λιμάνι” είναι κοντά. Θα δούμε τι θα γίνει και εάν θα αφορά συνεργασία με ιταλική ομάδα ή του εξωτερικού».

Πάντως, η Μίλαν έχει προπονητή, τον Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος έχει και ένα έρεισμα στους «ροσονέρι» για τη δουλειά που έχει κάνει.

Ο Μαντσίνι πήρε θέση και για την απομάκρυνση του Στέφανο Πιόλι από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, λέγοντας πως «δεν το περίμενα. Δεν ξέρω γιατί πήραν αυτήν την απόφαση. Δεν ξέρω κιόλας τι συνέβη, διότι με όποιον και να μίλησα από την Ίντερ, αποφεύγει να ανοίξει μέτωπο».