Στο πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στάθηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders». Ο Βραζιλιάνος τεχνικός της Καλλονής αναφέρθηκε στην εικόνα των «ερυθρόλευκων» αλλά και την νέα σελίδα που έχει γυρίσει την καριέρα του, αφού είναι πλέον, προπονητής της Καλλονής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Βασίλη Σαμπράκο:

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και μου άρεσε. Έπαιξε ωραία μπάλα και πιστεύω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε ανάγκη μια τέτοια εμφάνιση. Περίμενα κάτι τέτοιο γιατί ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που έχουν εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και αυτό φάνηκε. Η μπάλα που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι καλή και το ποδόσφαιρο, το ελληνικό, την έχει ανάγκη. Είναι καλό για όλους μας».

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα του Βαλβέρδε, τόνισε: «Για μένα όταν παίζει ο Ιμπαγάσα είναι άλλη ομάδα. Εχθές πραγματικά δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση η απουσία του Ιμπαγάσα».

Για την προπονητική του καριέρα, σχολίασε: «Επειδή έχω ακούσει αρκετά δεν δίνω σημασία. Βρέθηκε ένας πρόεδρος που μου έδωσε μια ευκαιρία και μου αρέσει πολύ. Η Καλλονή μπορεί να αλλάζει πρόεδρο αλλά προπονητή δεν θα αλλάξει».

Τέλος ερωτηθείς για το πώς κρατιέται μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, τόνισε: «Δεν είναι εύκολο. Πολλές φορές με την ένταση και το πάθος είναι δύσκολο. Αλλά σιγά σιγά θα το ξεπεράσω. Και από πέρσι έχουμε κάνει μια σοβαρή δουλειά με όλους τους συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να τα ξεπεράσω και να πάω μπροστά».

Πηγή: sportfm.gr