Ο Μαουρίτσιο Ικάρντι σκοράρει αφειδώς στη Serie A, παραμένει ωστόσο εκτός κλήσεων της εθνικής Αργεντινής, δίχως όμως να είναι ο μόνος που βιώνει μία τέτοια κατάσταση. Δεν είναι μόνο ο Μαουρίτσιο Ικάρντι. Και άλλοι παίκτες υποφέρουν μη βλέποντας το όνομά τους στις κλήσεις των εθνικών τους ομάδων παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποιούν στα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται με τους συλλόγους τους. Ο αρχηγός της Ίντερ, μόνο στο Campionato, έχει σημειώσει 58 τέρματα σε τρεις σεζόν με τη φανέλα των «νερατζούρι», με τη φετινή να βρίσκεται σε εξέλιξη και έχοντας ήδη βρει δίχτυα 20 φορές! Παρά τις εξαιρετικές του επιδόσεις όμως, βρίσκεται εκτός πλάνων του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής Εντγκάρδο Μπάουζα. Ο 24χρονος επιθετικός όμως δεν είναι ο μόνος που βιώνει μία τέτοια κατάσταση, καθώς παρόμοιες περιπτώσεις παρατηρούμε σε όλα τα «μεγάλα» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Γαλλία

Λακαζέτ (Λιόν) pofsdm5 Ο γεννημένος στις 28 Μαΐου του 1991 επιθετικός σκόραρε πάντα περισσότερα από είκοσι γκολ στις τελευταίες τρεις σεζόν (27 το 2014-15, 21 το 2015-16 και ήδη 22 για το 2016-17), η αξία του ωστόσο δεν φαίνεται να αναγνωρίζεται από τον Ντιντιέ Ντεσάν, δίχως βέβαια να είναι ο μόνος από τη χώρα του. Βισάμ Μπεν Γεντέρ (Σεβίλλη) pofsdm2 Ο 27χρονος Μπεν Γεντέρ σημείωσε τις τέσσερις τελευταίες σεζόν που αγωνίστηκε στη Ligue 1 με την Τουλούζ 62 γκολ, ενώ από το καλοκαίρι όταν και φόρεσε τη φανέλα της Σεβίλλης, έχει προλάβει να πετύχει ήδη εννιά τέρματα στην Πριμέρα, δύο στο Champions League και πέντε στο κύπελλο Ισπανίας. Άντονι Μοντέστ (Κολωνία) pofsdm6 Σκόραρε 15 γκολ τη σεζόν 2012-13 με τη Μπαστιά, δώδεκα τη σεζόν 2013-14 με τη Χόφενχάιμ (και άλλα εννιά την επόμενη), ακόμα 15 αφού μετακινήθηκε στην Κολωνία, ενώ την τρέχουσα σεζόν, τη δεύτερή του στα «κριάρια», μετρά ήδη 19 σε 24 αγωνιστικές. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει δει το όνομά του στις κλήσεις για τις υποχρεώσεις των «μπλε». Κέβιν Γκαμεϊρό (Σεβίλλη) pofsdm3 Επιτέλους! Αγωνίστηκε με την εθνική, αφού πρώτα βέβαια περίμενε πάρα πολύ, μιας και δεν κλήθηκε ούτε μία φορά από το 2011 έως το 2016, έχοντας δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς σε ματς της Σεβίλλης στη Liga 39 φορές, ενώ κέρδισε και τρεις φορές το Europa League.

Ισπανία

Άριτζ Αντούριθ (Ατλέτικ Μπιλμπάο) pofsdm1 Κλήθηκε τελευταία φορά στην εθνική Ισπανίας το 2010 όταν ακόμα προσέφερε τις υπηρεσίες του στη Βαλένθια. Το 2012 μεταγράφηκε στη χώρα των Βάσκων από τότε όμως «αγνοείται» από την εθνική. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (πεντέμισι σεζόν) έχει βρει δίχτυα 76 φορές στο πρωτάθλημα, σκοράροντας συγκεκριμένα στις τρεις τελευταίες σεζόν 14, 16 και 18 τέρματα.

Γερμανία

Στέφαν Κίσλινγκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν) pofsdm7 Tι κι αν έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 140 φορές στη Μπουντεσλίγκα; Το τηλέφωνο του 33χρονου πλέον επιθετικού δεν έχει χτυπήσει μέχρι τώρα ούτε μία φορά μετά το 2010 για να του ανακοινωθεί πως θα βρίσκεται στις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας. Πηγή: sport-fm.gr