Μόνο ο Κώστας Χαλκιάς δεν θα ταξιδέψει με την Εθνική για το φιλικό με τη Ρουμανία στο Άλταχ της Αυστρίας. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω γαστρεντερίτιδας και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Βασίλης Τοροσίδης που δεν προπονήθηκαν το πρωί κι έμειναν στο ξενοδοχείο λόγω ίωσης θα ταξιδέψουν με την ομάδα.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ ντεμπούτο-μάλιστα ως βασικοί-αναμένεται να κάνουν οι Γιαννούλης και Μαλεζάς (πιθανώς να παίξει σαν αλλαγή ο Καπίνο). Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται στο να μη χρησιμοποιήσει τους παίκτες που λογίζονται σαν βασικοί από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κι έτσι στον πάγκο αναμένεται να μείνουν Τοροσίδης και Κατσουράνης.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Τζόρβας (τερματοφύλακας), Μανιάτης (δεξί μπακ), Γιαννούλης (αριστερό μπακ), Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος (στόπερ), Τζιόλης, Μάκος, Καραγκούνης (κεντρικά χαφ), Χαριστέας (αριστερός μεσοεπιθετικός), Κονέ (δεξιός μεσοεπιθετικός), Λυμπερόπουλος ή Μήτρογλου (σέντερ φορ).

Η αποστολή θα μεταβεί στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άλταχ, που απέχει περίπου 40 λεπτά με το πούλμαν. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αυστρίας είναι μεταξύ 5-10 βαθμών Κελσίου.

Πηγή: sportfm.gr