Δυσάρεστες εκπλήξεις επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός, πλην των διεθνών και των ήδη γνωστών τραυματιών, την Παρασκευή έβαλε… απουσίες και στους Θανάση Παπάζογλου και Λεονάρντο.

Ο 23χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα, που αποκόμισε στην φιλική αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕ Ποντίων, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμφότεροι έμειναν εκτός για προληπτικούς λόγους και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την συμμετοχή τους στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στην «Τούμπα» την επόμενη Κυριακή.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αθανασιάδης, Ίβιτς και Γκαρσία, που την επόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Λίνο, Έτο και Γλύκος.

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, αυτό περιέλαμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τρέξιμο και γυμναστήριο. Η προετοιμασία του «δικεφάλου του βορρά» θα συνεχιστεί το Σάββατο, με πρωινή προπόνηση στη Μεσημβρία που έχει προγραμματιστεί για τις 10:00.

Πηγή: sportfm.gr