Είχε τους οπαδούς της Γαλατασαραϊ, έχει και τον Τύπο της Τουρκίας, ο Άλμπερτ Ριέρα να του ασκούν εντονότατη κριτική για τις εμφανίσεις του, οι οποίες δεν είναι αντίστοιχες με τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν όλοι στην χώρα αλλά και τα χρήματα που λαμβάνει.

Ενδεικτικότερο του κλίματος που έχει δημιουργηθεί εναντίον του πρώην άσου του Ολυμπιακού είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας της «Milliyet» σχετικά με τα κατορθώματα του… «Ισπανός τουρίστας»!

Σε αυτό αναφέρει τα χρηματικά δεδομένα της μεταγραφής του Ριέρα από τους «ερυθρόλευκους»…

«Ετησίως 2,7 εκατομμύρια ευρώ, και 7.500 ευρώ για κάθε παιχνίδι και όλα αυτά για μια ασίστ», αναφέρει το δημοσίευμα που δεν μένει μόνο σε αυτά τα δεδομένα αλλά κάτι μια πλήρη καταγραφή των οικονομικών απολαβών του Ριέρα.

Το κλίμα για τον Ισπανό άσο στη γειτονική χώρα δεν τον σηκώνει. Ειδικά μετά από τις δηλώσεις του Φουστέρ, έγινε χειρότερο, με τον Ριέρα πια να δέχεται από το πλήθος του Τύπου έντονη κριτική και ειρωνικά σχόλια για τις εμφανίσεις του, αλλά και από τον ίδιο του τον προπονητή.

Λίγες είναι οι περιπτώσεις που δεν… βιάζονται να κρίνουν τον Ριέρα. Μάλιστα μια από τις τουρκικές εφημερίδες προσπαθεί να ρίξει τους τόνους φιλοξενώντας ρεπορτάζ με τον προπονητή της «Γαλατά», Φατίχ Τερίμ να μην ανησυχεί για την αγωνιστική κατάσταση του Ισπανού και να μεταφέρει πληροφορίες ότι από τον Ιανουάριο ο Ριέρα θα είναι… διαφορετικός.

Πηγή: sport-fm.gr