Πολλοί το λένε, αλλά πόσοι το εννοούν;

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και τα «Μπάρτσα μέχρι θάνατο» δεν τα λες απλά για να διατηρείσαι εντός (ποδοσφαιρικής) μοδός, μπορείς πλέον να τ’ αποδείξεις.

Είτε νιώθεις, λοιπόν, το λάδι στο καντήλι σου να ελαχιστοποιείται σε ποσότητες χωριάτικης, είτε απλά θέλεις να δηλώσεις από τώρα αιώνια πίστη στην Μπαρτσελόνα, υπάρχει τρόπος να δείξεις ότι αυτή η ζωή δεν… σου φτάνει για να ‘σαι δίπλα της!

Είναι απλό!

Κλείνεις ένα απ’ τα 20.000 φέρετρα (για τα οποία θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος ΜΕΣΑ στο «Καμπ Νου») και εξασφαλίζεις πως θα αποτελείς «για πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά απ’ τους υπεύθυνους της… έμπνευσης (και δημοσιεύτηκε στη «Sport»)!

Πλέον, λοιπόν -όταν επέλθει το μοιραίο- δεν χρειάζεται να έχεις επιλέξει ως… προορισμό το κοιμητήριο «Les Corts» (όπως έκαναν αρκετοί φίλοι της Μπαρτσελόνα μέχρι σήμερα).

Αλλά μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη μέσα στο «ναό» του Καμπ Νου και πίσω απ’ τις τοιχογραφίες μεγάλων στιγμών της Μπαρτσελόνα. Κούφια (αλλά και μπλαουγκράνα) η ώρα…

Πηγή: sportfm.gr