Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, θέλοντας να κάνουν τον απολογισμό για την πορεία της ομάδας στους τελευταίους αγώνες.

Τις επόμενες μέρες εκπρόσωποι της ΠΑΕ (Ζαγοράκης, Βρύζας και Κωνσταντινίδης) θα τα πουν με τους παίκτες και να βρουν τι φταίει για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Όπως γράφει η «SportDay», οι τρεις παράγοντες ξέρουν ότι η πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια δράσης.

Για αυτό το λόγο αποφάσισαν να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναλύσουν τη σημερινή κατάσταση, θα βάλουν στόχους, θα αναφερθούν σε ένα πλάνο που υπάρχει στην ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ θα θέσουν πλαίσια και κανόνες που πρέπει να τηρούνται από όλους. «Θα τα αναλύσουμε όλα δημόσια και μετά όλα αυτά θα περάσουν στην ομάδα…», τονίζουν στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Λάζλο Μπόλονι, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να βρεθούν κοντά στον Ρουμάνο τεχνικό και να τον βοηθήσου να υλοποιήσει κάθε σκέψη που έχει παρά την ελληνική πραγματικότητα που τον εμποδίζει.

Πηγή: sportfm.gr