Αποφασισμένος να δώσει μία ευκαιρία στον Γιάννη Αραμπατζή, ύστερα από την γκέλα που έκανε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λοκομοτίβ Μόσχας, εμφανίζεται ο Νίκος Κωστένογλου. Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει δεχθεί 19 γκολ σε 11 αγώνες (δεν φταίει μόνος εκείνος), αλλά έφτασε η ώρα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Το τεχνικό επιτελείο της «Ένωσης» στηρίζει τον Αραμπατζή, ο οποίος καλείται να αποδείξει πως δίκαια βρίσκεται κάτω από την «κιτρινόμαυρη» εστία και η αρχή θα γίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την κυριακάτικη αναμέτρηση, ο Κωστένογλου προσανατολίζεται να επιστρέψει το σύστημα της ομάδας στο 4-3-3. Ο 41χρονος τεχνικός γνωρίζει ότι το κέντρο είναι το δυνατό «όπλο» του Παναθηναϊκού και θεωρεί ότι οι Βάργκας, Μάκος και Καφές μπορούν να βοηθήσουν αρκετά στο συγκεκριμένο ματς.

«Μπροστά μας υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν χρειάζεται να σας πω τι σημαίνει αυτό. Απέναντι μας θα βρούμε μια ομάδα που έχει πολύ γρήγορους και καλούς μέσους. Είναι δυνατοί στο κέντρο και πρέπει να τους πιέσουμε ψηλά, όπως κάναμε με τον Αρη», το μήνυμα του Κωστένογλου στους παίκτες.

Παρά την εμφάνιση αρκετών δημοσιευμάτων, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Όσον αφορά τον Νίκο Νοτιά, παρουσιάζεται διατεθειμένος να μείνει στην «Ένωση» , αλλά με την παρουσία και άλλων «συμπαικτών».

Στα μέσα Νοεμβρίου ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ θα έρθει στην Ελλάδα και θα καταβάλει προσπάθεια να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με μέλη (Παππάς, Κανελλόπουλος, Γκούμας, Χατζηιωάννου, Νικολαΐδης, Θανόπουλος, Κούλης και Κιντής) της ομάδας του 2004.

Πηγή: sport-fm.gr