«Όλα ή τίποτα από τη μία», από τη μία. «Τι είχαμε τι χάσαμε» από την άλλη. Ο ελλιπής ΠΑΟΚ υποδέχεται την άνετη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα, με στόχο τι άλλο από τη νίκη ώστε να συνεχίσει να στοχεύει σε πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

Μετά τις δυο ισοπαλίες με Τότεναμ και Ρούμπιν Καζάν, ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην πρώτη του νίκη του προκειμένου να αναπτερωθούν οι ελπίδες του για κατάληψη μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων του 1ου γκρουπ.

Οι Ιρλανδοί έρχονται δίχως το άγχος του αποτελέσματος, αφού τον βασικό τους στόχο, να βρεθούν στους ομίλους του Europa League, τον πέτυχαν και πλέον πηγαίνουν για ό,τι καλύτερο σε κάθε ματς. Μαζί τους θα έχουν και 100 οπαδούς τους, οι οποίοι θα ήταν περισσότεροι αν το ματς δεν συνέπιπτε με τις απεργίες στην χώρα μας.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία διάθεση ή περιθώρια να «πουλήσει» βαθμούς. Έχει ανάγκη τους τρεις που δίνει η νίκη απέναντι στην θεωρητικά υποδεέστερη αντίπαλό του, αλλά η αποστολή του δεν θα είναι όσο εύκολη μοιάζει. Κι αυτό διότι έχουν βγει νοκ-άουτ (κρατηθείτε…) οι Γκαρσία, Φωτάκης, Κοντρέρας, Μπαλάφας, Τσουκαλάς και Κρέσιτς!

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Έτο, Αρίας, Λαζάρ, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σνάουτσνερ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Κίτσιου, Παπάζογλου.


Σάμροκ Ρόβερς:
Τόμσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μάρεϊ, Ράις, Ο’ Ντόνελ, Ομάν, Πάτερσον, Τέρνερ, Ντένεχι, Σέπαρντ.

Στον πάγκο: Μπρους, Σιβς, Φιν, ΜακΚόρμακ, ΜακΚέιμπ, Κίλνταφ, Ρίκετς.

Βαθμολογία – 1ος όμιλος:

Ρούμπιν 4
Τότεναμ 4
ΠΑΟΚ 2
Σάμροκ 0

Επόμενη αγωνιστική (3/11):

Ρούμπιν Καζάν-Τότεναμ

Πηγή: sportfm.gr