Τον παίκτη που θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο εντόπισε ο Παντελής Κωνσταντινίδης στο ταξίδι που έκανε τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημέρωσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τον παίκτη που κατασκόπευσε και αποκόμισε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Κωνσταντινίδης φέρεται να παρακολούθησε έναν χαφ που αγωνίζεται στην Αγκόλα.

Τις επόμενες ημέρες ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες αν μάθει και άλλα στοιχεία για τον ξένο έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει όσο το δυνατόν μια περισσότερο ολοκληρωμένη εικόνα του παίκτη τόσο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, όσο και στον προπονητή της ομάδας.

Πάντως, πρέπει να διευκρινιστεί ότι η έναρξη για την «παρακολούθηση» του παίκτη έγινε βάσει πληροφοριών που είχε ο Λάζλο Μπόλονι, από γνωστούς του στη Γαλλία. Οι υπεύθυνοι της ομάδας προσπάθησαν τις προηγούμενες ημέρες να φέρουν τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη να δοκιμαστεί χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ακόμη κι έτσι μετά από την αρνητική εξέλιξη δεν έβαλε τέλος στο ενδιαφέρον, το οποίο συνεχίστηκε με το ταξίδι του Παντελή Κωνσταντινίδη.

Πηγή: sportfm.gr