Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις το δίδυμο Μακούν – Ορμπάιθ στη μεσαία γραμμή, αλλά η παρουσία του Μανιάτη στην χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού μπορεί να «σπάσει» το ζευγάρι που έχει δοκιμάσει ο Ισπανός ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός χθες στο Ρέντη έδειξε να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στις ασκήσεις. Κάτι τέτοιο φυσικά και μπορεί να προκαλέσει το χαμόγελο του Βαλβέρδε καθώς το να υπολογίζει στον Μανιάτη μπορεί να του δώσει άλλη μια λύση στη μεσαία γραμμή.

Μέχρι τώρα τα… κουκιά ήταν μετρημένα για την μεσαία γραμμή. Αναγκαστικά λόγω των τραυματισμών Τοροσίδη και Μανιάτη, η μόνη λύση που είχε ο Ισπανός τεχνικός για το άκρο της άμυνας ήταν ο Μοντεστό. Πλέον μετά από την κατακόρυφή άνοδο του Μανιάτη, ο Βαλβέρδε έχει άλλη μια λύση και για τον άξονα.

Εφόσον ο Μανιάτης συνεχίσει το ίδιο καλά και στις άλλες προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ισπανός είναι πιθανό να τον επιλέξει για την αρχική 11άδα του Ολυμπιακού. Αυτόματα, ο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει στον Μοντεστό και για τη μεσαία γραμμή μαζί με τους Μακούν και Ορμπάιθ.

Στις προπονήσεις μέχρι τώρα ο Ισπανός δοκίμαζε Ορμπάιθ – Μακούν με τον Ιμπαγάσα μπροστά τους. Πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με την προσθήκη του Μοντεστό στις επιλογές για τον άξονα έχει τέσσερις επιλογές για δύο θέσεις.

Πηγή: sportfm.gr