Εκατό και βάλε συμμετοχές, δύο Euro και πάει για το τρίτο, ε, πως να μην είναι ευτυχισμένος ο Γιώργος Καραγκούνης. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και για ότι -όπως είπε- πρόσφερε μερικές στιγμές χαράς στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Μιλώντας μετά το 2-1 της Εθνικής επί της Γεωργίας, χαρακτήρισε την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεγάλο κατόρθωμα, ενώ στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γυρνώντας το ματς.

Οι δηλώσεις του αρχηγού:

«Αυτό το παιχνίδι είχε το περισσότερο άγχος για μας κι από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε υπομονή και καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Μην ξεχνάμε ότι στην Γεωργία έχασε η Κροατία, ενώ δεν κέρδισε ούτε το Ισραήλ.

Είναι μεγάλο πράγμα να προκρινόμαστε για τρίτη φορά σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι αν καταφέραμε να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπατριώτες μας που ζουν δύσκολες στιγμές. Είχαμε πολλές απουσίες κόντρα στη Γεωργία, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και τα καταφέραμε».

Πηγή: sport-fm.gr