Ο Άρης κατέβαλε την Τετάρτη στην ΔΥΟ ΦΑΕΕ Θεσσαλονίκης όλους του προβλεπόμενους φόρους και πλέον δεν έχει καμία φορολογική εκκρεμότητα.

Πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, Νικολάου Πετράκη, παρουσιάστηκαν ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης μαζί με τον φοροτεχνικό της εταιρείας, Χρήστο Χανό, ώστε να πραγματοποιήσουν την διοικητική επίλυση-συμβιβασμό των φύλλων ελέγχου και των καταλογιστικών πράξεων όπως αυτές είχαν κοινοποιηθεί στην ΚΑΕ Άρης στις 20/06/2011.

Παράλληλα επήλθε και η περαίωση των ανεξέλεγκτων φορολογικών χρήσεων της εταιρείας έως και τις 30/06/2009 όπως ορίζει ο νόμος, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ Άρης να μην έχει την παραμικρή φορολογική εκκρεμότητα προς την Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Το ΔΣ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Αθανάσιο Τζεβελέκη, για την εκπλήρωση των δεσμεύσεών του τόσο προς την ΚΑΕ Άρης όσο και προς τον κόσμο της ομάδας, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, Ντίμη Παπαϊωάννου, Σπύρο Πουλιτσίδη, Αλέξη Αντωνιάδη και Καραμπέτ Τουρσουτζιάν, για τη συνδρομή τους στη προσπάθεια του κ. Τζεβελέκη και τους Σπύρο Χριστοφορίδη και Χρήστο Χανό για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης.

Πηγή: sportfm.gr