«Petit chateau S.r.L»! Η εφημερίδα SportDay αποκαλύπτει ποια είναι η εταιρεία που θέλει να επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ. Νέο ραντεβού των ανθρώπων της με τον Σταύρο Αδαμίδη το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, όπου και θα παρουσιάσουν εγγυήσεις.

Αυτή η συνάντηση που αναμένεται να λάβει χώρα σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων είναι και ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρέμεινε στην Ελλάδα και δεν ταξίδεψε για το Βέλγιο, εκεί όπου η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Άντερλεχτ.

Η «Petit chateau S.r.L» έχει έδρα στο Κιάρι της Ιταλίας και επιθυμεί να εμπλακεί στο «Δικέφαλο» καταβάλλοντας άμεσα 2 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια άλλα 8 εκατομμύρια σταδιακά. Οι άνθρωποι της εταιρείας, που διαθέτει μικρό σχετικά κύκλο εργασιών, αλλά όπως φαίνεται αρκετά ρευστά διαθέσιμα, δεν ζητούν να ασκούν διοίκηση αλλά μέρος των χρημάτων που θα προκύπτουν από τις πωλήσεις μετοχών.

Όπως αναφέρει η SportDay, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ακόμη έντονες αμφιβολίες για τις προθέσεις και την ταυτότητα της εταιρίας που σύμφωνα με πληροφορίες είχε συστηθεί ως sports management και φέρεται να λειτουργεί ως ενδιάμεσος της E Side PL που έχτισε το νέο γήπεδο της Πράγας και κατέχει μετοχές της Σλάβια. Πάντως από πουθενά δεν προκύπτει συζήτηση για το θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή: sport-fm.gr