Με τον Γιουσέιν Μπολτ να «κλέβει την παράσταση» στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού, η Τζαμάικα κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4χ100μ Ανδρών με χρόνο 37.04, που είναι νέο παγκόσμιο ρεκόρ, το μοναδικό στη διοργάνωση της Νότιας Κορέας. Η προηγούμενη επίδοση (37.10) ανήκε επίσης στη Τζαμάικα, από τις 22 Αυγούστου 2008, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Για την Τζαμάικα έτρεξαν κατά σειρά οι Νέστα Κάρτερ, Μάικλ Φρατέρ, Γιόχαν Μπλέικ και Γιουσέιν Μπολτ, με τον τελευταίο να κάνει πράξη την υπόσχεσή του για δύο χρυσά μετάλλια μετά την ακύρωσή του στον τελικό των 100μ και στο τέλος να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες υπό τις επιδοκιμασίες των θεατών. Σημαντική ήταν η βοήθεια και των υπολοίπων σπρίντερ του νησιού της Καραϊβικής και βέβαια του παγκόσμιου πρωταθλητή των 100μ, Γιόχαν Μπλέικ, που έτρεξε τρίτος.

Το ασημένιο μετάλλιο με 38.20 πήρε η Γαλλία και το χάλκινο το Σεντ Κιτς και Νέβις, με 38.49. Οι ομάδες των ΗΠΑ και Βρετανίας δεν κατάφεραν να τερματίσουν.