Με σύμμαχο τον Άλμπερτ Ριέρα συνεχίζει η Γαλατάσαραϊ τις προσπάθειές της να αποκτήσει τον Ισπανό αριστερό χαφ. Ο 29χρονος βρίσκεται στα γραφεία των Πειραιωτών και πιέζει για την μεταγραφή. Εντυπωσιακή η πρόταση των Τούρκων!

Αντιπροσωπεία της Γαλατάσαραϊ μετέβη σήμερα στην Ελλάδα για συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού και του Ριέρα. Οι Τούρκοι κατέθεσαν μια πολύ δελεαστική πρόταση. Μια πρόταση από αυτές που δύσκολα μπορείς να αρνηθείς.

Η διοίκηση την σκέφτηκε πάρα πολύ σοβαρά ωστόσο προτού προχωρήσει έπρεπε να ζητήσει την άποψη και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός εμφανίστηκε αρνητικός, θεωρώντας πως δεν είναι δυνατό να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του. Σεβαστή μεν, αλλά οι εξελίξεις «τρέχουν» και μάλλον δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Γαλατά προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ριέρα, ο οποίος έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Τουρκία και βρίσκεται στην Πλατεία Αλεξάνδρας πιέζοντας προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι μοιραία φαίνεται πως κάμφθηκαν οι όποιες αντιρρήσεις υπήρχαν για την παραχώρησή του και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πηγή: sportfm.gr