Η «πρώτη» προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε από πολλά λόγια και από υποσχέσεις. «Δεν χρειάζονται λόγια. Εμείς θα μιλάμε μόνο στο γήπεδο», τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά όπως τα προηγούμενα χρόνια και η ομάδα θα παλεύει απέναντι σε όλους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μείωση του μπάτζετ.

«Αυτό το είχαμε συζητήσει από την αρχή του καλοκαιριού. Έπρεπε να βρούμε λύσεις, και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την κατανόηση που έδειξαν στην κατάσταση που υπάρχει. Τώρα είναι ώρα για να δουλέψουμε και όχι να λέμε λόγια, εμείς μιλάμε και θα μιλάμε πάντα στο παρκέ».

Για τους παίκτες σχολίασε:
«Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και ελπίζουμε να δουλέψουν καλά για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε σαν ομάδα. Να δούμε το ΟΑΚΑ γεμάτο ξανά και να παίξουμε καλό μπάσκετ για τον κόσμο μας», είπε και αναφέρθηκε στον Σμιθ.

«Θα έρθει εδώ θα τον δούμε και πιθανότατα θα τον αποκτήσουμε».

«Ήταν ένα όνειρό μου. Να παίξω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, να έχω προπονητή τον Ζέλικο Ομπραντοβιτς, συμπαίκτες με μεγάλη εμπειρία και να αγωνιστώ με τον αδελφό μου στην ίδια ομάδα», είπε ο Πατ Καλάθης, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τον Παναθηναϊκό αφού δουλέψει πολύ σκληρά υπό τις οδηγίες του «Ζοτς».

Το άλλο νέο πρόσωπο στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού ήταν ο Λόγκαν. Απών ήταν ο Μπατίστ ο οποίος ζήτησε και πήρε άλλη μια ημέρα άδεια και ο Βουγιούκας ο οποίος έχει άδεια λόγω των προπονήσεων που είχε με την Εθνική.

Πηγή: sport-fm.gr