Από εκεί που σταμάτησε πέρσι συνεχίζει τη φετινή σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εμφανίζεται έτοιμος να γράψει με «χρυσά γράμματα» το όνομά του στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, δεδομένου πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ο 26χρονος παίκτης έχει πετύχει 90 γκολ σε 92 ματς (σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις) με τη φανέλα της «βασίλισσας». Αυτό σημαίνει ότι σκοράρει περίπου ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ο διεθνής άσος έχει πετύχει 69 γκολ σε 64 αγώνες (1,07 τέρμα ανά παιχνίδι). Στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ ο Ρονάλντο πέτυχε 33 γκολ και 53 πέρυσι (σε όλες τις διοργανώσεις), ξεπερνώντας τον Ζάρα και τον Ούγκο Σάντσεθ.

Μάλιστα, ο «CR7» είναι πιθανό να ξεπεράσει παίκτες-θρύλους για τους Μαδριλένους, όπως ο Χουανίτο (121 γκολ), ο Παΐνιο (Μανουέλ Φερνάντεθ, 124 γκολ), ο Χοσέ Ιέρο (127 γκολ) και ο Μίτσελ (130 γκολ). Αρκεί, όμως, να πετύχει περισσότερα από 40 γκολ φέτος, κάτι που δεν θεωρείται απίθανο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Πορτογάλος πετύχει, 14 γκολ θα «πιάσει» τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε 104 γκολ ως παίκτης των «μερένχες». Ωστόσο, το «φαινόμενο» πετύχαινε 0,57 γκολ ανά αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr