Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό με την Οντένσε. Από τους «πράσινους» δεν προπονήθηκαν οι Πετρόπουλος και Κουίνσι, έκαναν θεραπεία ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς αναμένεται αύριο να προπονηθούν κανονικά.

Το μόνο αρνητικό ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χάρη Μαυρία, ο οποίος έχει υποστεί διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου του αριστερού γόνατος και αναμένεται να επανενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε περίπου δύο εβδομάδες. Ωστόσο ξεπεράστηκε η ανησυχία που υπήρχε για μεγαλύτερη ζημία στο γόνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Στην πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Οντένσε, αρχικά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις αντοχής και τέλος έπαιξαν δίτερμα σε μικρές εστίες.

Το απόγευμα οι «πράσινοι» παρακολούθησαν σε βίντεο τον αγώνα της Τετάρτης με την Οντένσε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να κάνει παρατηρήσεις και υποδείξεις για τον επαναληπτικό της Τρίτης.

Ατομικά προπονήθηκε ο Ιωαννίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Πετρόπουλος(σύσπαση στον γλουτό) και ο Κουίνσι(σύσπαση τετρακεφάλου), χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος να μην αγωνιστούν στον επαναληπτικό.

Στη Ντιναμό ο Μαχλελής

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Γιώργος Μαχλελής, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας των «πρασίνων» δοκιμάστηκε από την Ντιναμό Δρέσδης και ακόμα όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Πώληση διαρκείας

Συνεχίζεται η προπώληση των καρτών διαρκείας για την επόμενη χρονιά, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να αναφέρουν ότι έχουν πουληθεί 7.779 διαρκείας, ενώ την Παρασκευή 29/07 εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώσουν τις θέσεις τους . Το Σαββατοκύριακο τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά και η διάθεση θα αρχίσει πάλι από τη Δευτέρα.

Πηγή: sport-fm.gr