Μια αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα λύση για την επίθεση τέθηκε στα υπόψη της ΑΕΚ! Το παιδί-θαύμα του Πανθρακικού, Στιβ Μπέλεκ, δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Ουντινέζε (όπου μεταγράφηκε πέρυσι) και η φερόμενη πρόθεση της τελευταίας να τον παραχωρήσει δανεικό δεν αποκλείεται να… μην αφήσει αδιάφορη την «Ένωση».

Ο 18χρονος Καμερουνέζος εξαργύρωσε τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με τον Πανθρακικό στο β’ γύρο της σεζόν 2009-10 (13 συμμετοχές, 6 γκολ) με μεταγραφή (έναντι σημαντικού ποσού) στην Ουντινέζε.

Παρόλο που δεν κατάφερε, λοιπόν, να βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, έδειξε… τα δόντια του με τη φανέλα της δεύτερης (σημειώνοντας 7 γκολ, σε 13 συμμετοχές).

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η συμμετοχή των Ιταλών στο Champions League στενεύει ακόμα περισσότερο τα περιθώρια να αγωνιστεί (θα αναζητηθεί πιο έτοιμος κυνηγός για να πλαισιώσει τον Ντι Νατάλε), αλλά και του ότι η ΑΕΚ έχει… βγει στη γύρα για επιθετικό (μετά την αποχώρηση και του Μπλάνκο), η περίπτωσή του τέθηκε στα υπόψη -μόνο ως δανεικού, ωστόσο- στην «Ένωση».

Θα εξεταστεί, λοιπόν, ανάμεσα σε άλλες, από τον Μανόλο Χιμένεθ (μετά την επιστροφή του μεσοβδόμαδα από την Ισπανία) και θα αποφασιστεί αν αξίζει να προχωρήσει -όπως, ούτως ή άλλως (και ανεξάρτητα απ’ αυτή την υπόθεση) γίνεται με τον Κίνι.

Πηγή: sport-fm.gr