Πανηγυρική, αλλά, παράλληλα και έντονα συγκινησιακή, ήταν, χθες, η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι δεν ήρθε ποτέ το… δώρο που περίμενε από την Αθήνα -και την ΑΕΚ- και παρότι το καλοκαίρι θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League, κι όχι σε αυτά του Champions League, ο αγώνας με τη θεσσαλική ομάδα απέκτησε χαρακτήρα… φιέστας.

Κάτι η σούπερ εμφάνιση, κάτι το «αντίο» του Μουσλίμοβιτς… Ε, δεν ήθελε και πολύ! Πλέον, όμως, αφού και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ολοκληρώθηκαν, σειρά παίρνουν το θέμα του προπονητή (αρχικά) και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο δεν είναι σίγουρο, αλλά αρκετά πιθανό…

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», μπορεί στη συνέντευξη Τύπου να τόνισε ότι δεν λέει «αντίο», αφού περιμένει, πρώτα, να τα πει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ωστόσο, ο τρόπος που μίλησε στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν σαν να τους αποχαιρετούσε…

«Σας ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε, όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο, το ίδιο κι εσείς. Συγγνώμη αν αδίκησαν κάποιους, αλλά αυτό έγινε για το καλό της ομάδας», τους είπε.

Στους παίκτες του «Δικεφάλου», εξάλλου, μίλησε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος και τους… επισκέφτηκε στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του, ενώ στάθηκε -χωρίς να πει πολλά πολλά…- στα όσα πέρασαν οι ίδιοι τη φετινή σεζόν.

«Μόνο εγώ ξέρω τι έχετε κάνει, τι έχετε περάσει και τι έχετε καταφέρει φέτος», τους είπε αρχικά, επισημαίνοντάς τους: «…εγώ είμαι μαζί σας, είμαι πάντα στο πλευρό σας και θέλω να το ξέρετε αυτό».

Παράλληλα, ο Ζαγοράκης έδωσε τα συγχαρητήριά του για την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα στα πλέι οφ, ενώ υπογράμμισε πως για κάποια χρήματα που οφείλονται στους παίκτες, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία, αφού η διοίκηση της ΠΑΕ, επί προεδρίας του, παρά τις κατά καιρούς δυσκολίες, προσπαθεί πάντα να είναι συνεπής στο συγκεκριμένο θέμα.

Αφού κλείσει μια και καλή το θέμα προπονητή, οι ιθύνοντες θα ασχοληθούν με το ρόστερ της ομάδας. Ο Μουσλίμοβιτς αποτελεί παρελθόν, ενώ στον Κοντρέρας έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με μειωμένες αποδοχές.

Πηγή: sport-fm.gr