Την τελευταία προπόνηση, πριν τον κυριακάτικο (15/5) τελικό Κυπέλλου, πραγματοποίησαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Πρώτοι χρονικά, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι «πράσινοι», με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Χωρίς πρόβλημα έβγαλε το πρόγραμμα ο Βασίλης Σπανούλης, που θα βρίσκεται κανονικά στην 12αδα των «ερυθρολεύκων», από την οποία θα λείπουν οι Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλος.

Χωρίς αγωνιστικά απρόοπτα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 18:30).

Οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αφού ολοκλήρωσαν την προπόνηση τους στο γήπεδο του Ελληνικού, όπου κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα διεκδικήσουν τον πρώτο εγχώριο τίτλο της χρόνιας, κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η ομάδα.

Πέραν των γνωστών απουσιών των Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλου, η προπόνηση του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, ενόψει του Κυριακάτικου (15/5) τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Βασίλης Σπανούλης έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, αλλά με τη βοήθεια ειδικού επιδέσμου. Ωστόσο, ο Λαρισαίος γκαρντ θα συμπεριληφθεί κανονικά στη 12άδα των «ερυθρολεύκων». Επίσης, στο κλειστό του Ελληνικού ήταν παρόντες οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr