Την αγάπη οπαδών του Παναιτωλικού για την ομάδα τους, η οποία επιβραβεύτηκε με την άνοδό της στην πρώτη Εθνική κατηγορία, ύστερα από 34 ολόκληρα χρόνια τόνισε ο Μπάμπης Τεννές, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στη διαφορά μεταξύ των Super και Football League, στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του, τόσο ιδιοκτησιακά όσο και αγωνιστικά, ενώ προανήγγειλε την παραμονή του στο Αγρίνιο.

Αναλυτικότερα, ο κ. Τεννές μίλησε για:

-Την ικανότητά του να ανεβάζει ομάδες:
«Ειλικρινά η χαρά που παίρνεις κάθε φορά είναι ξεχωριστή. Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο, άλλα ήταν καλά και άλλα άσχημα».

-Την άνοδο του Παναιτωλικού:
«Η δίψα και το πάθος που υπάρχει στον Παναιτωλικό είναι απίστευτα. 34 χρόνια απουσίας από την πρώτη Εθνική είναι πολλά. Η ομάδα είναι τρόπος ζωής στην πόλη. Όλοι ασχολούνται με τον Παναιτωλικό».

-Το διοικητικό:
«Υπάρχει ένας πρόεδρος, ο κ. Κωστούλας, ο οποίος νοιάζεται πολύ για την ομάδα. Εάν δείτε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το γήπεδο κλπ, θα καταλάβετε ότι όλα έχουν γίνει με πολύ μεράκι. Έχει κουλτούρα και φιλοσοφία πολύ διαφορετική, από αυτήν που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο έκτος χρόνος που έχει δώσει πολλά στην ομάδα, αλλά φέτος δικαιώθηκε».

-Το μέλλον του στην ομάδα:
«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, αλλά βγήκε ο πρόεδρος και είπε ότι συνεχίζουμε. Δεν έχω λόγο να φύγω».

-Τον παίκτη που ίσως… χάσει με μεταγραφή:
«Ο παίκτης που «κινδυνεύει» είναι ο Θεοδωρίδης».

-Την επόμενη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα:
«Έχει μεγάλη διαφορά από την κατηγορία που ήμασταν φέτος. Στόχος μας να κάνουμε καλή πορεία καλές εμφανίσεις, αλλά πρέπει να έρθουν αρκετές και ποιοτικές προσθήκες».

-Τις ομάδες Νέων του Παναιτωλικού:
«Έχουμε εξαιρετική οργάνωση με 4 γήπεδα για να παίζουν τα φυτώριά μας. Έχουμε τις ομάδες U21 και U19, αλλά και άλλες μικρότερες ηλικιακά ομάδες που λειτουργούν, όχι άριστα, αλλά για το επίπεδο που είμαστε στην Ελλάδα, υπέροχα».

Πηγή: sport-fm.gr