Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος χάρηκε μεν για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκας, αλλά προσπάθησε να διώξει από τους «πράσινους» το ρόλο του φαβορί στο παιχνίδι της Κυριακής.

«Μπήκαμε νευρικοί στον αγωνιστικό χώρο αλλά και οι αντίπαλοί μας έκαναν πολλά λάθη. Βελτιώσαμε κάποια επιμέρους στοιχεία, πήραμε τη διαφορά και τελικά τη νίκη στο τέλος», εξήγησε ο Έλληνας φόργουορντ και συνέχισε αναφερόμενος στη συμβολή του Νικ Καλάθη και των υπόλοιπων συμπαικτών του στην επικράτηση επί της Σιένα:

«Ο Καλάθης έπαιξε πολύ καλά αλλά όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όσο κι αν έπαιξε και ο Φώτσης, και ο Μήτσος (σ.σ. Διαμαντίδη) και ο Μπατίστ όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

Κλείνοντας, μίλησε για το μεγάλο στοίχημα του «τριφυλλιού», να προσθέσει το έκτο ευρωπαϊκό αστέρι στη φανέλα του κατακτώντας την Ευρωλίγκα: «Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε ότι είμαστε στον τελικό και έχουμε το πάνω χέρι. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, θέλουμε το έκτο αστέρι στην φανέλα και θα αποδείξουμε ποιος είναι ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Ο κόσμος έδωσε βροντερό ‘παρών’ αλλά περιμένουμε την Κυριακή στον μεγάλο τελικό να μας στηρίξει ακόμα περισσότερο».

Πηγή: sportfm.gr