Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης του Πάσχα, όταν κι εκπνέει η προθεσμία για απόκτηση παικτών για τις ομάδες της Α1 που συμμετέχουν στα play-offs, έχει χρονικό περιθώριο ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον Γιώργο Πρίντεζη από την Ουνικάχα Μάλαγα ή οποιονδήποτε άλλο παίκτη για να τον ενισχύσει στο κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν.

Όλες οι πλευρές επιθυμούν την επιστροφή του 26χρονου φόργουορντ στον Πειραιά, αλλά όχι… άνευ όρων και πλέον ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους. Η Ουνικάχα επιθυμεί να ξεφορτωθεί τα 1,2 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του παίκτη για τον επόμενο χρόνο, αλλά του προσφέρει σαν αποζημίωση ένα μικρό μέρος αυτού του ποσού, κάτι που δεν ικανοποιεί την πλευρά του Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του αναζητεί έναν παίκτη για τη φροντ λάιν (έστω κι αν ο Πρίντεζης δεν είναι 5αρι, αλλά 4αρι), ωστόσο δεν δέχεται να επωμιστεί το μεγάλο βάρος του συμβολαίου του ή έστω του μεγαλύτερου μέρους αυτού για την επόμενη σεζόν και σε πρώτη φάση συζητά για συνεργασία μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου.

Και ο διεθνής άσος με τη σειρά του επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στο ΣΕΦ βλέποντας πως τον τελευταίο ενάμιση μένα είναι παραγκωνισμένος από τον Τσους Ματέο, δίχως όμως να δέχεται να ψαλιδιστεί σε τόσο μεγάλο βαθμό ένα συμβόλαιο, που λόγω και της κρίσης είναι αδύνατο να ξαναβρεί.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του μάνατζερ του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος παραμένει σε ανοικτή γραμμή με την Ουνικάχα Μάλαγα. Εκφράζεται αισιοδοξία πως έστω και την ύστατη στιγμή με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης θα ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

Πηγή: sport-fm.gr