Ένα βήμα πριν ο… τέταρτος δείξει καθυστερήσεις, «το παιχνίδι παίζεται» στη Superleague!

Μια στροφή πριν το τέλος, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μπλόκο «ζωής ή θανάτου» (για τον Ατρόμητο) στο Περιστέρι.

Την ίδια ώρα (στο… όνομα των play-off) ο Παναθηναϊκός πρέπει να «σκοτώσει» τον Αστέρα και η ΑΕΚ να αποσυνδέσει τη «μηχανική υποστήριξη» της Λάρισας.

Κι όλα αυτά ενώ ο Τσιώλης θα προσπαθεί να «κλέψει» (για χάρη του Άρη) το ευρωπαϊκό εισιτήριο που ο ίδιος είχε βάλει στην τσέπη του Ολ. Βόλου!

Κυριακή, 10/ 4 (19:00)

Άρης-Ολυμπιακός Βόλου (NovaSports 7)

Σάκηηηηη!!! Κάνοντας… θραύση ανάλογη με εκείνη του Ρουβά από τότε που ανέλαβε τον Άρη (3 στα 3), ο Σάκης Τσιώλης έρχεται αντιμέτωπος με τον… εαυτό του. Απέναντι στην ομάδα που ο ίδιος έκανε φαβορί για τα play-off, ο Έλληνας τεχνικός -και μαζί του φυσικά οι «κίτρινοι»- παίζουν το τελευταίο χαρτί (με σύμμαχο και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής) για να τους την κλέψουν!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Nova Highlights)

Τη μισή από την άνεση του Ολυμπιακού θα ζήλευαν οι Περιστεριώτες! Την ώρα που το μόνο… άγχος του πρωταθλητή θα ‘ναι να διατηρήσει σε διψήφιο νούμερο τη διαφορά από τον δεύτερο, εκείνο της παραμονής θα εξακολουθεί να «πνίγει» τον Ατρόμητο. Η (πρώτη μετά από εννέα ματς) νίκη, πάντως -συνδυαζόμενη με ήττα του Αστέρα στο ΟΑΚΑ- θα του επιτρέψει να μην το κουβαλήσει και στην τελευταία αγωνιστική.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

Ηρακλής-ΠΑΟΚ (NovaSports 1)

Τ’ αναζητούν στη Σαλονίκη… κυριακάτικα: Το τρίποντο που θα «χρησιμοποιήσουν» διαφορετικά -αλλά θα ‘ναι το ίδιο βολικό για όποιον το πάρει. Δεν είναι και λίγο να καθαρίσεις οριστικά την παραμονή (το κάνει και μαθηματικά ο Ηρακλής, αν νικήσει) ή να «κλειδώσεις» από τώρα τα play-off, παίζοντας για το… θέαμα την τελευταία αγωνιστική (σε περίπτωση που ο «δικέφαλος» φύγει κύριος από το Καυταντζόγλειο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καυταντζόγλειο»

Καβάλα-SKODA Ξάνθη (NovaSports 3)

Ας νικήσει το… ποδόσφαιρο! Απαλλαγμένες πλέον από βαθμολογικά άγχη (με τη μεν να μην προλαβαίνει το τρένο των play-off και τη δε να μένει οριστικά σε αυτό της Superleague), Καβάλα και Ξάνθη προσφέρουν το μοναδικό «ε, δεν έγινε και τίποτα» ματς της αγωνιστικής. Στην τελευταία από αυτές που θα παίξουν μπροστά στο κοινό τους, οι «Αργοναύτες» θέλουν να κρατήσουν (τουλάχιστον) το χειροκρότημά του για μια ακόμα καλή χρονιά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Φώσκολου (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»

Κέρκυρα-Εργοτέλης

Παραμονή, ε; ΝΑ (η ευκαιρία)! Με αντίπαλο τον σωσμένο (αλλά ποτέ αδιάφορο) Εργοτέλη, η Κέρκυρα έχει… ματς-μπολ για να μείνει στην κατηγορία. Αρκεί να τον νικήσει -και να μην κάνει το ίδιο ο Αστέρας μέσα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (ενδεχόμενο πολύ πιθανό), προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από το κυνήγι της «καταραμένης» γραμμής!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

Λάρισα-ΑΕΚ (NovaSports 6)

Κομμάτια σπασμένα… Ταλαιπωρημένες και απογοητευμένες, ΑΕΛ και ΑΕΚ προσφέρουν δόση… μελαγχολίας στην αγωνιστική. Ξέροντας πως μια νίκη -αλλά και μια ακόμη με τον Ολυμπιακό- δεν φτάνει (θέλουν και συνδυασμό αποτελεσμάτων), οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να μην αποχαιρετήσουν από τώρα. Το τρίποντο, δε (με το οποίο ενδεχομένως θα αυξήσουν το πλεονέκτημα για τα play-off) επίσης δεν μοιάζει αρκετό για να αποχαιρετήσουν οι «κιτρινόμαυροι» την κρίση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (NovaSports 4)

Τα play-off είναι τον… Μάη! Αφού ο Πανσερραϊκός του υπενθύμισε πως υπάρχει ακόμα πρωτάθλημα μέχρι τους αγώνες κατάταξης -κοστίζοντάς του πιθανότατα και έναν πόντο σε αυτούς- ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο άλλον έναν! Βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στους… κινδύνους ο Αστέρας, δεν έχει άλλη επιλογή από το να «χτυπήσει» το παιχνίδι του ΟΑΚΑ -αν δεν θέλει να χτυπάει από σήμερα το κεφάλι του στον τοίχο (της Football League).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Πανιώνιος-Πανσερραϊκός

Ώρα για την… ουρά! Όχι αυτή της βαθμολογίας, απ’ όπου έκανε «αμάν» για να ξεμπερδέψει. Αλλά αυτή που του ‘μεινε να… φάει (μετά τον «γάιδαρο» του μεγάλου διπλού στην Κέρκυρα) για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή του. Κόντρα στον καταδικασμένο (αλλά ζημιάρη, όπως αποδείχθηκε την περασμένη βδομάδα) Πανσερραϊκό, η ομάδα του Λεμονή ψάχνει έναν τουλάχιστον πόντο για να ξεγνοιάσει οριστικά από το στρες!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Η επόμενη αγωνιστική (30η)

Κυριακή, 17/4

ΑΕΚ-Ηρακλής
SKODA Ξάνθη-Άρης
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
Ατρόμητος-Καβάλα
Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Λάρισα
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα
Πανσερραϊκός-Εργοτέλης

Πηγή: sport-fm.gr